ژله خاکشیر
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
شربت خاکشیر ۱ لیوان، بدون شکر
آب جوش ۱ لیوان
طرز تهیه:
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود.
مرحله ۲ – شربت خاکشیر را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله ۳ – در این مرحله می توانید به دو روش عمل نمایید:
روش اول: در صورتی که مایل هستید ژله به صورت دو لایه باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.
روش دوم: در صورتی که مایل هستید خاکشیر در همه جای ژله پخش باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، سپس با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
مرحله ۴ – لبه های ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و کف قالب را یک لجظه در آب جوش بگیرید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکـــــــات:
به دلیل اینکه خود ژله آلوئه ورا شیرین می باشد باید شربت را بدون شکر درست نمایید.
می توانید تخم شربتی را جایگزین خاکشیر کنید که عکسی از ژله آن را در تصاویر مشاهده می کنید.
اگر می خواهید بدون آلوئه ورا این ژله را درست نمایید باید به ازا هر لیوان شربت خاکشیر یا تخم شربتی (شربت شیرین)، ۱ قاشق سرصاف پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیمحرارت غیر مستقیم
قرار دهید تا شفاف شود سپس به شربت بیافزایید و در قالب ریخته در یخچال بگذارید تا ببندد.

‏ژله خاکشیر
مواد لازم: 
ژله آلوئه ورا ۱ بسته 
شربت خاکشیر ۱ لیوان، بدون شکر 
آب جوش ۱ لیوان 
طرز تهیه: 
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود. 
مرحله ۲ – شربت خاکشیر را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. 
مرحله ۳ – در این مرحله می توانید به دو روش عمل نمایید: 
روش اول: در صورتی که مایل هستید ژله به صورت دو لایه باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد. 
روش دوم: در صورتی که مایل هستید خاکشیر در همه جای ژله پخش باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، سپس با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود. 
مرحله ۴ – لبه های ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و کف قالب را یک لجظه در آب جوش بگیرید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. 
نکـــــــات:
به دلیل اینکه خود ژله آلوئه ورا شیرین می باشد باید شربت را بدون شکر درست نمایید. 
می توانید تخم شربتی را جایگزین خاکشیر کنید که عکسی از ژله آن را در تصاویر مشاهده می کنید. 
اگر می خواهید بدون آلوئه ورا این ژله را درست نمایید باید به ازا هر لیوان شربت خاکشیر یا تخم شربتی (شربت شیرین)، ۱ قاشق سرصاف پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیمحرارت غیر مستقیم 
قرار دهید تا شفاف شود سپس به شربت بیافزایید و در قالب ریخته در یخچال بگذارید تا ببندد.‏
+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

آشپزی من در کانادا‏ ‏عکس‏ ‏آشپزخانه شکم پرستان‏ را درمیان گذاشت.
طرز تهیه یخ در بهشت

مواد لازم براي 10 تا 12 نفر: 
1 ليوان آرد برنج* درشت الك نشده
3/4 ليوان نشاسته گندم
3 تا 3/5 ليوان شكر
1 ليوان گلاب 
5 ليوان شير
5 ليوان آب
1 قاشق مرباخوري دانه‌هاي سياه هل
2 قاشق غذاخوري پودر پسته
1 قاشق چاي‌خوري پودر هل
* مي‌توان از باقي‌مانده آرد برنج الك شده براي شيريني يا موارد ديگر استفاده كرد كه معمولا درشت است.
 
طرز تهيه:
نشاسته را در آب سرد حل مي‌كنيم و از صافي مي‌گذرانيم.
آرد برنج را در شير مي‌ريزيم و با چنگال هم مي‌زنيم تا گلوله نداشته باشد.
مخلوط آرد و شير را با نشاسته در ظرف لعابي ريخته و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم تا جوش آيد و كمي غليظ شود. دانه‌هاي هل، شكر و گلاب را مي‌افزاييم و دوباره هم مي‌زنيم. 
وقتي مايع كاملاً غليظ شد و خط قاشق روي آن ماند، به هم زدن ادامه مي‌دهيم (2 تا 3 دقيقه) تا آب نداشته باشد و از ظرف جدا شود (در اين مرحله مراقب باشيد كه مايع نسوزد).
در قالب های کوچک دلخواه ریخته... در یخچال میگذاریم تا خوب سرد و سفت شود... برای سرو در ظرفی برگردانده و تزئین میکنیم

از سایت خوب هنر آشپزی با کمی تغییر با توجه به تجربه شخصی
ســـارا <3
طرز تهیه یخ در بهشت مواد لازم براي 10 تا 12 نفر: 1 ليوان آرد برنج* درشت الك نشده 3/4 ليوان نشاسته گندم 3 تا 3/5 ليوان شكر 1 ليوان گلاب 5 ليوان شير 5 ليوان آب 1 قاشق مرباخوري دانه‌هاي سياه هل 2 قاشق غذاخوري پودر پسته 1 قاشق چاي‌خوري پودر هل * مي‌توان از باقي‌مانده آرد برنج الك شده براي شيريني يا موارد ديگر استفاده كرد كه معمولا درشت است. طرز تهيه: نشاسته را در آب سرد حل مي‌كنيم و از صافي مي‌گذرانيم. آرد برنج را در شير مي‌ريزيم و با چنگال هم مي‌زنيم تا گلوله نداشته باشد. مخلوط آرد و شير را با نشاسته در ظرف لعابي ريخته و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم و مرتب هم مي‌زنيم تا جوش آيد و كمي غليظ شود. دانه‌هاي هل، شكر و گلاب را مي‌افزاييم و دوباره هم مي‌زنيم. وقتي مايع كاملاً غليظ شد و خط قاشق روي آن ماند، به هم زدن ادامه مي‌دهيم (2 تا 3 دقيقه) تا آب نداشته باشد و از ظرف جدا شود (در اين مرحله مراقب باشيد كه مايع نسوزد). در قالب های کوچک دلخواه ریخته... در یخچال میگذاریم تا خوب سرد و سفت شود... برای سرو در ظرفی برگردانده و تزئین میکنیم از سایت خوب هنر آشپزی 
+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

ژله خورده شیشه خیلی زیباستـــــــــ دیزاین فوق العاده زیبایی داره و طعم عالی

مواد لازم:
ژله : 6 بسته 
( زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش . . . با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه) 
آب جوش : 6 لیوان برای هر بسته ژله 1 لیوان
بستنی وانیلی یا شیر عسلی 
واسه روش اول شیر هم میخواد

طرز تهیه:

ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم تا هیچ اثری از دونه های ژله در اون باقی نمونه
و 
هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل یا گرد ( در ظرف پیرکس ) ریخته یا قالب های متنوع و کوچیکی که دوست دارین 
بعد میذاریم تو یخچال به مدت 1 شب تا خودش رو بگیره.
توجـــــــــه:
دیگه آب سرد نمی ریزین توی پودر ژله ها چون :
هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش بهتر میشه.

بعد 1 شب که ژله ها خوب فرم گرفتن با چاقو ( بهتره چاقو خیس باشه ) بصورت خطهای عمودی و افقی برش میدیم تا اشکال مربع یا مستطیل بهمون بده.بعد با چاقو یا قاشق آروم میزنیم زیر این مکعب های خوشکل و همه رو از ظرف جدا میکنیم.


برای درست کردن بیس سفید :

روش 1_
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید
1 لیوان شیر جوش توی مواد فوق بریزید و هم بزنید خوب یا توی مایکرو فر بزارین 1 دقیقه تا کاملا حل بشه.
بعد حل شدن نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن 1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و بزارید توی دمای محیط خنک بشه 

توجـــــــــــــه :
توی یخچال نزارین چون :
ممکنه لخته شه و ژله یکدست و شیشه ای نشه

روش 2_
ژله آناناس یا آلوورا یا حتی موز رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی وانیلی رو اضافه می کنیم.

قالب مورد نظر را آماده کرده داخل قالب رو پلاستیک یا سلفون بکشید
خرده ژله ها رو توی قالب بریزید ( هم رنگ کنار هم نریزید ) و ژله پایه رو که کامل خنک شده بهش اضافه میکنیم و چند ضربه به ضرف میزنیم تا حباب های هوا ازش خارج بشن
میذاریم داخل یخچال بیشتر از 6 ساعت که خودش رو خوب بگیره.

بعد 6 ساعت یا یک شب نوبت سرو و یا بریدن ژله هست

نکته :
برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید :
ظرف خیس باشه 
برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید :
کارد خیس باشه.

نوش جان

سرآشپز
نگاره: ‏ژله خورده شیشه خیلی زیباستـــــــــ دیزاین فوق العاده زیبایی داره و طعم عالی

مواد لازم:
ژله : 6 بسته 
( زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش . . . با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه) 
 آب جوش : 6 لیوان برای هر بسته ژله 1 لیوان
بستنی وانیلی یا شیر عسلی 
واسه روش اول شیر هم میخواد

طرز تهیه:

ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم تا هیچ اثری از دونه های ژله در اون باقی نمونه
و 
هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل یا گرد ( در ظرف پیرکس ) ریخته یا  قالب های متنوع و کوچیکی که دوست دارین 
بعد میذاریم تو یخچال به مدت 1 شب تا خودش رو بگیره.
توجـــــــــه:
دیگه آب سرد نمی ریزین توی پودر ژله ها چون :
هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش بهتر میشه.

 بعد 1 شب که ژله ها خوب فرم گرفتن با چاقو ( بهتره چاقو خیس باشه ) بصورت خطهای عمودی و افقی برش میدیم تا اشکال مربع یا مستطیل بهمون بده.بعد با چاقو یا قاشق آروم  میزنیم زیر این مکعب های خوشکل و همه رو از ظرف جدا میکنیم.


برای درست کردن بیس سفید :

روش 1_
 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 1 لیوان شیر سرد مخلوط کنید
1 لیوان شیر جوش توی مواد فوق بریزید و هم بزنید خوب یا توی مایکرو فر بزارین 1 دقیقه تا کاملا حل بشه.
بعد حل شدن نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن  1 لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید و بزارید توی دمای محیط خنک بشه 

توجـــــــــــــه :
توی یخچال نزارین چون :
ممکنه لخته شه و ژله یکدست و شیشه ای نشه

روش 2_
 ژله آناناس یا آلوورا یا حتی موز  رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی وانیلی رو اضافه می کنیم.

قالب مورد نظر را آماده کرده داخل قالب  رو پلاستیک یا سلفون بکشید
 خرده ژله ها رو توی قالب بریزید ( هم رنگ کنار هم نریزید ) و ژله پایه رو که کامل خنک شده بهش اضافه میکنیم و چند ضربه به ضرف میزنیم تا حباب های هوا ازش خارج بشن
 میذاریم داخل یخچال بیشتر از 6 ساعت که خودش رو خوب بگیره.

بعد 6 ساعت یا یک شب نوبت سرو و یا بریدن ژله هست

نکته :
برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید :
 ظرف خیس باشه 
برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید :
 کارد خیس باشه.

نوش جان

سرآشپز‏

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


مواد لازم:
ژله در رنگ های مختلف =از هر کدام یک بسته
ژله آناناس برای رنگ اصلی= یک بسته
بستنی وانیلی= یک لیوان
طرز تهیه
ژله های رنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره.×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد.حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم.ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره.


+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

طرز تهیه نوع جدیدی از ژله

طرز تهیه نوع جدیدی از ژله
به جای اینكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنید، یك و نیم لیوان بستنی كمی شل شده را در كاسه محتوی محلول ژله‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

این میوه را كه در مقایسه با طالبی كمتر شیرین است، می‌توانید همراه با بستنی ژله‌ای میل كنید تا كمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.
البته اگر گرمك پیدا نكردید، از طالبی هم می‌توانید استفاده كنید.

مواد لازم برای 8 نفر :
گرمك یا طالبی متوسط؛ یك عدد
ژله طالبی، یك بسته
بستنی وانیلی؛ یك و نیم لیوان
آب جوش؛ یك لیوان

روش تهیه :
1 – ابتدا گرمك یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیز به 2 قسمت مساوی تقسیم كنید. سپس تخم‌های داخل هر نیمه را خارج كرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ یا چاقویی كوچك تا یك‌ و نیم‌ سانتی‌ متری پوست، خالی كنید.

2 – گوشت طالبی یا گرمك را با چاقو به قطعات ریز خرد كنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا هر كدام از پوسته‌ها را داخل كاسه‌ای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.

3 – بستنی وانیلی را از فریزر خارج كنید و كمی صبر كنید تا در هوای معمولی اتاق كمی شل شود.
در این فاصله، كاسه بلوری متوسطی آماده كنید و پودر ژله را در آن بریزید. سپس آب جوش را اضافه كنید و آن‌قدر هم بزنید تا پودر ژله به‌طور كامل در آب جوش حل شود.

4 – به جای اینكه طبق روش معمول درست كردن ژله، آب سرد اضافه كنید، یك و نیم لیوان بستنی كمی شل شده را در كاسه محتوی محلول ژله‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

5 – هر یك از نیمه پوسته‌های گرمك یا طالبی را با مقداری از گرمك یا طالبی خرد شده به همراه بستنی ژله‌ای مایع پر كنید. سپس پوسته‌ها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت صبر كنید تا بستنی ژله‌ای داخل گرمك یا طالبی كاملا سفت شود. پس از آن شما می‌توانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم كنید. به این ترتیب خواهید دید كه بستنی ژله‌ای نیز همراه با گرمك یا طالبی بریده می‌شود.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : ashpaz

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

ژله رنگین کمان


مواد لازم:
ژله الویه ورا =یک بسته
ژله پرتقال .انگور.مو. یا هر نوع ژله رنگی که دوست دارید =از هر کدام یک بسته
بستنی=یک لیوان 
شکلاتهای رنگی= به دلخواه
طرزتهیه:
ابتدا ژله الویه ورا رو که با یک لیوان اب جوش و بستنی مخلوط کردید را در قالب مورد نظرتون می ریزید و داخل یخچال می گذارید چون بستنی داره زود می بنده حدوده یک ساعت اگه بیشتر بمونه که بهتره.پانزده دقیقه قبل از بیرون اوردن ژله .ژله های رنگیتونو اماده کنید که فقط با یک لیوان اب جوش مخلوط شده نیازی به اب سرد نیست .قالب رو بیرون می یارین و بین هر کدوم را باریک برش می زنید و ژله هارو در می یارین و ژله های رنگی که سرد شده رو از هر رنگ لابلای ژله پایه می ریزید و داخلشونم شکلاتهای رنگی. می تونید به جای شکلات از میوههای ریز خرد شده استفاده کنید و ئاخل یخچال بزارید وقتی ژله کاملا بسته شد ژله الویه ورای برش خورده که باقی مانده ژلتونه رو روی اجاق ابش کنید و ولرم که شد روی کل مواد و در قالب بریزید .دوستای خوبم حتی می تونید اضافه ژله هاتونو تو قالب جدا بریزید و هنگامی که بسته شد مکعبی برش بزنید و مانند ژله خرده شیشه در قالی همه رنگهارو یکی در میون بچینید و ژلهای رو باز با بستنی درست کنید و روش بریزید اگه دوست داشتید عکسشو براتون می زارم.نوش جان

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

ژله  چند رنگ

 

مواد لازم:ژله آماده 4 رنگ در انواع مختلف (بسته ای)

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا ژله ها را طبق دستور داده شده در روی جلد درست می کنیم

 

سپس بعد از سرد شدن آن ها خرد کرده  وآنها را در کنار هم به طوری

 

که رنگ ها تفکیک داده شود ، می چینیم .

 

 

البته این مقدار ژله برای میهمانی 20 تا 25 نفر کافیست  شما می

 

توانید مقدار بسته ها را به یک سوم یا نصف تقسیم کنید وبا مقدار

 

 مناسب آب  درست کنید.

 

 

برای تزیین روی ژله می توانید از میوه وخامه زده شده هم استفاده

 

کنید.

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


اینو از وبلاگ دوست خوبم خاتون الدوله یاد گرفته بودم.

مواد لازم:
ژله در رنگ های مختلف(من دو رنگ استفاده کردم).....از هر کدام یک بسته
ژله آناناس برای رنگ اصلی.....یک بسته
بستنی وانیلی.....یک لیوان

طرز تهیه:
ژله های زنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره.
×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد.
بعد که خوب گرفتن به اندازه های دلخواه در میاریم و میذاریم کنار.
حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم. حالا ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره.
+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 



جلسه اول
شناخت و کاربرد تخته کار و رنده

 

 

جلسه دوم
شناخت و کاربرد گاز، فر، چدن

 

 

جلسات سوم و چهارم
شناخت و کاربرد يخچالها و.../شناخت و کاربرد خردکردن مرغ و...

 

 

جلسات پنجم و ششم
شناخت و کاربرد تهيه استاک مرغ و... / شناخت و کاربرد تهيه خوراک گوشت و ...

 

 

جلسات هفتم و هشتم
شناخت و کاربرد سرخ کردن (پن فراين) /ماهي در روغن حجم کم و پخت ماهي در فر و ...

 

 

جلسات نهم و دهم
طرز تهيه خمير پاستا/ طرز تهيه تاپينگ

 

 

جلسات يازدهم الي سيزدهم
شناخت سبزيجات (کدو، بادنجان و پياز )

 

 

جلسه چهاردهم
آماده سازي گل کلم جهت طبخ ...

 

 

جلسات پانزدهم الي هفدهم
طرز تهيه انواع سس /طرز تهيه سس سرد مايونز / سس پرتقال و قارچ

 

 

جلسات هجدهم و نوزدهم
طرز تهيه کانا به مرغ سير طلايي شده/ کوکتل ميگو، پنير طلايي

 

 

جلسات بيستم الي بيست و دوم
طرز تهيه سوپ مرغ و قارچ /طرز تهيه سالاد کلم و ... /طرز تهيه سالاد قارچ و ...

 

 

جلسات بيست و سوم الي بيست و پنجم
طرز تهيه سالاد روستايي ... /طرز تهيه استيک ... /طرز تهيه بيف استراگانف

 

 

جلسات بيست و ششم الي بيست و هشتم
طرز تهيه مرغ لقمه با کنجد /طرز تهيه خورش کاري / طرز تهيه ماهي قزل آلا ..

 

 

جلسات بيست و نهم الي سي و چهارم
طرز تهيه ميگوي سوخاري در خمير بنيه و طرز تهيه خورش قيمه ...

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

لیست ناهار :
--------------
چلوي ساده - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook5.html

خورش كاري هندي - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook431.html

خورش گل كلم با سير - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook201.html

خورش خلال بادام - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook265.html

پسته پلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook312.html

سوتي پلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook182.html

یک نوع پلوی تایلندی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook107.html

پلو مکزیکی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook268.html

ماش پلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook37.html

قورمه سبزی - طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=790

قيمه پلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook442.html

خورش قیمه با سیب زمینی - طرز تهيه :
http://www.iranvatan.com/services/food/ ... index.html

قیمه لپه با گوشت چرخ کرده - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook449.html

پلوی اروپایی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook138.html

خورش هویج با گوشت - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook334.html

خورش هويج با ( مرغ و يا با آلو ) - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook260.html

شيرين پلو - طرز تهيه :
http://2lopi.blogfa.com/post-69.aspx

هويج پلو با مرغ : طرز تهيه :
http://www.azizjon.com/ashpazi/irani/food-40.htm

پلو دال هندي - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook46.html

پلوی لوبيا با کوفته ريزه - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook439.html

خورش به - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook368.html

ته چين قارچ و بادمجان - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook280.html

کباب دیگی یا تاوه ای با گوشت چرخ كرده - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=965

چلو مرغ
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D0932

زرشک پلو با مرغ - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook26.html

دم پخت عدس و كلم ( شيرازي ) - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/01/post_8.php

باقلا پلو با گوشت - طرز تهيه :
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=7000

استامبولی پلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook4.html

لوبیا پلو - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/04/post_14.php

خورش آلو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook67.html

دمی باقلا بدون گوشت ( باقلا زرد ) طرز تهيه :
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D0937

شوید لوبیا پلو ( با لوبیا چشم بلبلی و شوید = شیرازی ) طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 5bdb21ddea

كلم پلو شيرازي : طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 5bdb21ddea

شوید پلو با نخود فرنگی و مرغ يا گوشت قيمه : طرز تهيه : لينك بالا ( نخود فرنگي بجاي لوبيا چشم بلبلي )

سبزی پلو با ماهی - طرز تهيه :
http://www.iranmania.com/norooz/Recipes ... 0%81%E1%E6

آلبالو پلو - طرز تهيه :
http://www.iran-rice.com/far/iranianfoo ... 9%8A%D9%86

خورش قلیه ماهی - طرز تهيه :
http://www.azizjon.com/ashpazi/irani/food-38.htm

لخ لاخ ( دمی ماهی جنوبی ) : طرز تهيه :

http://64.233.183.104/search?q=cache:T7 ... =clnk&cd=1

آبگوشت – تزيين آبگوشت ! :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=831

آبگوشت بزباش : طرز تهيه :

http://64.233.183.104/search?q=cache:9u ... =clnk&cd=1

فسنجان - طرز تهيه :
http://www.iranmania.com/zones/UploadFi ... senjan.asp

عدس پلو - طرز تهيه :
http://www.iranianuk.com/article.php?id=19997

کنگر با نعنا و جعفری- طرز تهيه :
http://64.233.183.104/search?q=cache:ei ... =clnk&cd=2

کنگر با غوره و رب گوجه

کرفس با غوره و رب گوجه - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/10/post_19.php

کرفس با نعنا و جعفری - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook519.html

چغاله بادام با نعنا و جعفری - طرز تهيه :
http://2lopi.blogfa.com/post-52.aspx

بادنجان - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook29.html

کدو - نظير دستور خورش بادنجان

غوره بادنجان با مرغ - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/08/post_25.php

شامي بادنجان - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/04/post_16.php

ته چین با مرغ – يا با گوشت – :
http://www.ashpazonline.com/cook425.html
و
http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 06ffb12c7a

خورش بامیه با لپه – یا بدون لپه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... c373cdc800

انواع آش ( رشته – جو – ماست – دوغ – کشک – بنشن همدانی – انار – غوره – گوجه فرنگی – آلو – آش میوه اردبیل )

آش رشته - طرز تهيه :
http://www.iranianuk.com/article.php?id=16781

آش ماست : طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/08/post_70.php

خورش آلو اسفناج - طرز تهيه :
http://www.niksalehi.com/food/8.htm

قیمه نثار - طرز تهيه :

http://ashpazonline.com/forum/viewtopic ... 8%A7%D8%B1

میگو پلو - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/07/post_44.php

مرصع پلو - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/03/post_60.php

کشمش پلو با عدس - طر تهيه :
http://www.ksabz.net/article.asp?AID=738

جوجه کباب با برنج :
http://chenchene.com/2007/06/post_66.php

چلو کباب کوبیده و برگ یا چنجه - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/08/post_47.php
و
http://chenchene.com/2005/09/post_22.php



لیست شام :
---------------
انواع اردور يا تاپاز يا مزه : ( كه گاهي با تركيب چند نوع از آنها ميتوان شام خوبي تدارك ديد )

http://chenchene.com/2007/01/post_55.php
و
http://chenchene.com/2007/01/post_56.php

گراتن سيب زميني - طرز تهيه :

http://iraneating.com/pages/Main/CookDe ... D=28&Name=گـراتن%20سيب%20زمينـي

ماکارونی و اسپاگتی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook133.html
و
http://www.pooyaonline.net/cooking/fa/? ... &food=4423

بيف استروگانف : طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=670

کوفته قلقلی با رب گوجه و همراه با خلال سیب زمینی سرخ كرده - طرز تهيه :
http://2lopi.blogfa.com/post-48.aspx

كوفته برنجي و كوفته هويج - طرز تهيه :
http://www.2lopi.blogfa.com/post-44.aspx

کوفته سویدی : طرز تهيه :

http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 8%AF%D9%8A

كوفته كرمانشاهي - طرز تهيه :

http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 8%AF%D9%8A


کوفته تبریزی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook227.html



دلمه بادنجان – فلفل سبز – گوجه فرنگی – پیاز – سیب زمینی و ..... - طرز تهيه فلفل:
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D1305
و پياز :
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D1306
و كدو :
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D1302

ميرزا قاسمي طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/cook168.html

موساكا - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/10/_moussaka.php



دلمه برگ مو - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook263.html

تصویر زیبا و اشتها برانگیز و طریقه پیچیدن سیگارتی آن را اینجا ببینید :

http://www.yogurtland.com/category/appetizer/




باقلا قاتق : طرز تهيه :
http://iraneating.com/pages/Main/CookDe ... D=50&Name=باقالا%20قاتق

خوراک ماهی همراه با مکمل ها ( سیب زمینی – هورج – ذرت – نخود سبز - ..........)
ماهي شكم پر طرز تهيه :
http://www.iranmania.com/norooz/Recipes_farsi.asp#ماهي%20شکم%20پر

خوراک مرغ همراه با مکمل ها ( سیب زمینی – هورج – ذرت – نخود سبز - ..........)
طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/05/post_65.php

جوجه سوخاري : طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=782

جوجه کباب - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/06/post_66.php

کباب کوبیده با نان :
http://chenchene.com/2005/09/post_22.php

کباب تاوه ای با سیب زمینی و فلفل سبز و ...طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=965

مسمی بادنجان - از AZADEH طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=904

كرپ با انواع مايه ها - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/12/post_12.php

کوکو سیب زمینی – سبزی – لوبیا سبز .....- طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook110.html
و
http://chenchene.com/2006/08/post_45.php
و
http://chenchene.com/2005/09/post_23.php
و
http://chenchene.com/2005/11/post_13.php

يك نوع طاس کباب يا راگو - طرز تهيه :
http://www.2lopi.blogfa.com/post-42.aspx

خوراک زبان - طزر تهيه :
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=19226

جگر و دل وقلوه مرغ - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/02/post_58.php

جگر و دل وقلوه گوسفند - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook332.html

پیتزا – پيتزا لقمه - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/cook100.html
و
http://www.ashpazonline.com/cook178.htm ... 0120fe25d0

و پيتزاي راحت و با صرفه !!! :

http://64.233.183.104/search?q=cache:O4 ... =clnk&cd=1

ماست و بادنجان - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2004/12/post_33.php

حلیم بادنجان - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/show.php?id=313

کشک و بادنجان - طرز تهيه :
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D1206
و
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D1249

( اردوور ) تاپاز پنير و بادنجان : طرز تهيه :

http://64.233.183.104/search?q=cache:mN ... =clnk&cd=1

خوراک لوبیا چیتی - طرز تهيه :
http://www.ksabz.net/article.asp?AID=738

عدسی - طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewt ... 1114ff4915

ماست و اسفناج - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2006/05/post_42.php

انواع آش ( رشته – جو – ماست – دوغ – کشک – بنشن همدانی – انار – غوره – گوجه فرنگی – آلو – آش میوه اردبیل که هم برای ناهار و هم شام قابل استفاده هستند )

آش دوغ اردبيل - طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=196

آش ماست : طرز تهيه :
http://chenchene.com/2007/08/post_70.php

انواع سوپ ( ازجمله : سوپ جو – سوپ ورمیشل – سوپ تره فرنگی – سوپ گوجه فرنگی – سوپ پیاز - سوپ قارچ و ...... ( البته همراه با یک غذا یا خوراک دیگر )
طرز تهيه :
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D6103
و
http://www.irloop.com/index.php?goto=co ... 262%3D2704

فلافل : طرز تهيه :
http://ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=809

سالاد الویه و انواع سالاد های حجیم ( با سیب زمینی یا ماکارونی ) که شام شب را میتوان با سوپ یا آش تکمیل کرد .

سالاد كالباس - طرز تهيه :
http://iraneating.com/pages/Main/CookDe ... D=30&Name=سالاد%20کالباس

رولت مرغ - طرز تهيه :
http://www.iranmania.com/zones/UploadFi ... _morgh.asp

رولت گوشت چرخ كرده با قارچ- طرز تهيه :
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=3219

میتلاف گوشت و یا مرغ - طرز تهيه :
http://www.linkestan.com/frame-click.as ... x?nId=1667

پیراشکی گوشت و یا سوسیس و کالباس - طرز تهيه :

http://64.233.183.104/search?q=cache:Yy ... =clnk&cd=1

و :
http://www.azizjon.com/ashpazi/giyahkhor/food-42.htm
و :

http://www.azizjon.com/ashpazi/khareje/food-19.htm

و
http://chenchene.com/2007/09/post_71.php

خوراک بندری با سوسيس و سيب زميني - طرز تهيه :
http://2lopi.blogfa.com/post-72.aspx

لازانیا - طرز تهيه :
http://www.azizjon.com/ashpazi/khareje/food-17.htm

سمبوسه یا انواع دست پیچ های دیگر با مخلفات متنوع ( همراه با یکی از سوپ ها یا آش ها )
طرز تهيه :
http://64.233.183.104/search?q=cache:3D ... clnk&cd=64

همبرگر بصورت ساندویچ یا خوراک همراه با مکمل ها نظیر ذرت و سیب زمینی و .....
http://www.ashpazonline.com/cook106.html

کتلت مرغ همراه با مکمل ها نظیر ذرت و سیب زمینی و ...... یا همراه با آش و سوپ
طرز تهيه : http://www.azizjon.com/ashpazi/irani/food-39.htm

و كتلت گوشت - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/09/post_22.php

انواع املت - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/07/post_26.php


انواع خوراک مرغ و ماهی و میگو ( در فر یا بخار پز یا کبابی و یا سرخ شده ) - طرز تهيه :
http://www.2lopi.blogfa.com/post-28.aspx

و
http://chenchene.com/2006/04/post_16.php

انواع ساندویچهای گرم و سرد با پنیر و کنسرو ماهی تن و غیره .................- طرز تهيه :
http://www.pooyaonline.net/cooking/fa/? ... &food=1401
http://2lopi.blogfa.com/post-72.aspx

كالزونه - طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/09/_calsone.php

يتيمچه كدو و بادنجان يا راتاتوي ـ طرز تهيه :
http://chenchene.com/2005/09/_ratatouille.php

سیب زمینی تنوری با نمک و نعنا و کره و سس مخصوص..... ....:- طرز تهيه :
http://www.ashpazonline.com/forum/viewtopic.php?t=802
و
http://monnom.blogfa.com/post-16.aspx
و
http://www.ashpazonline.com/cook125.html

اگ رول يا اسپرينگ رول و انواع بورك ( دست پيچ ) - طرز تهيه :

http://64.233.183.104/search?q=cache:1U ... clnk&cd=66

انواع شیرینیجات خانگی ايراني – طرز تهیه :

http://www.iranianuk.com/article.php?id ... irani.html
+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

کته   برنج سفيد
پلو ( چلو )    برنج سفيد
کباب کوبيده
کباب برگ
کباب حسيني   گوشت گاو يا بره بر روي سيخ، همراه با پياز، گوجه فرنگي و فلفل سبز
جوجه کباب   مرغ کباب شده با روغن زيتون، گوجه فرنگي و زعفران
ماهي کباب   ماهي کباب شده با روغن زيتون، آبليمو، زعفران و انواع سبزي
برياني   خوراک اصفهاني تهيه شده از نوع ويژه اي گوشت بره و نان
دلمه فلفل   فلفل پر شده از گوشت چرخ کرده، برنج و انواع سبزي
دلمه بادنجان   بادنجان پر شده از گوشت چرخ کرده، برنج و سبزيجات
دلمه برگ مو
   گوشت چرخ کرده، برنج و سبزيجات پيچيده شده در برگ مو
دلمه گوجه فرنگي   گوجه فرنگي هاي بزرگ پر شده از برنج و سبزيجات
دلمه سيب زميني
قرمه سبزي   خوراکي دلپسند از انواع سبزي ( سبزي قرمه )، گوشت، لوبيا چشم بلبلي و ليمو عماني
کوفته برنجي   تهيه شده از برنج، گوشت چرخ کرده، انواع سبزي، پياز و گردو
کوفته نخودچي   تهيه شده از آرد نخودچي، شکر و زعفران
ته چين   تهيه شده از مرغ، برنج، تخم مرغ، ماست و زعفران
تاس کباب   تهيه شده از گوشت، سيب زميني، هويج و پياز
خورش باميه   تهيه شده از باميه، گوشت و سيب زميني
خورش فسنجان   تهيه شده از جوجه، گردو، آب انار و شکر
خورش انار   تهيه شده از جوجه، گردو، آب انار، انواع سبزي، شکر و سيب
خورش بادنجان   تهيه شده از گوشت، بادنجان، پياز و آبليمو
خورش قيمه   تهيه شده از گوشت، لپه، سيب زميني و ليمو
خورش کرفس   تهيه شده از گوشت، کرفس، انواع سبزي، شکر و آبليمو
خورش ريواس   تهيه شده از گوشت، ريواس، انواع سبزي و شکر
خورش لوبيا سبز   تهيه شده از گوشت، لوبيا، سيب زميني و آبليمو
خورش قارچ   تهيه شده از مرغ، قارچ و زعفران
خورش آلو   تهيه شده از مرغ، آلوي بدون هسته، سيب زميني و زعفران
زرشک پلو   تهيه شده از برنج، زرشک، شکر، مرغ و زعفران
باقالي پلو   تهيه شده از برنج، شويد و باقالي
مرصع پلو   تهيه شده از برنج، زرشک، مرغ، زعفران، کشمش، پسته، خلال بادام و خلال پرتقال
شيرين پلو   تهيه شده از برنج، مرغ، شکر، خلال بادام، پسته، خلال پرتقال و زعفران
کلم پلو   تهيه شده از برنج، گوشت چرخ کرده و کلم
عدس پلو   تهيه شده از برنج، گوشت، زعفران، کشمش، خرما و عدس
اسلامبولي پلو   تهيه شده از برنج ، گوشت چرخ کرده و رب گوجه
هويج پلو   تهيه شده از برنج، مرغ، هويج، شکر و زعفران
لوبيا پلو   تهيه شده از برنج، گوشت، لوبيا سبز و رب گوجه
آلبالو پلو   تهيه شده از برنج، آلبالو، مرغ، شکر و زعفران

سبزي پلو   تهيه شده از برنج و انواع سبزي

ماش پلو   تهيه شده از برنج، ماش، زرد چوبه و گوشت
ميگو پلو   تهيه شده از ميگو، برنج، تخم مرغ و پودر زرد چوبه هندي
زبان   زبان گوسفند با انواع سبزي
دل   دل گوسفند با قارچ، پنير و انواع سبزي
مغز   مغز پخته شده گاو يا گوسفند با انواع سبزي
قلوه   قلوه کباب شده با آبليمو و انواع سبزي
آبگوشت لپه   تهيه شده از گوشت، لپه، ليمو، پياز، زرد چوبه و سيب زميني
آبگوشت بادنجان   تهيه شده از گوشت، لپه، بادنجان، زرد چوبه و سيب زميني
+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  |