فلفل دلمه ای شکم پر

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

خورش لوبیای توسکانا

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

شکلاتهای کاکائویی و گردویی

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

کیک شکلاتی

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

شیرینیهای شکل دار

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

کتلت برشته

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

کیک بستنی

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

 

کوکوی اسپانیایی

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 

 

کوکوی اسپانیایی

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


شیرینی فانتزی دورنگ Ashpazonline.com

مواد لازم:
کره یا روغن جامد :نصف پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری
پودر قند :یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق مربا خوری یا یک قاشق سوپ خوری و بعلاوه کمی پودر شکر
تخم مرغ : یک عدد
آرد: به میزان لازم
طرز تهیه :
کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم . و بعد تخم مرغ را اضافه می کنیم . و نوک انگشتان مخلوط می کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می خواهیم در فر قراردهیم . روغن زده و با خمیر گلوله های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و قهوه ای کنار هم گذاشته به شکل دایره ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می گذاریم.

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


سوپ کدو حلوایی

مواد لازم :
گوشت كدو حلوايي= يك و نيم كيلو
سير= دو حبه
پياز= دو عدد متوسط
گوجه فرنگي= چهار عدد
هويج= دو عدد
روغن= چهار اشق غذاخوري
آب مرغ= دو ليتر
خامه=چهارقاشق غذاخوري
پودر جونز هندي= كمي
نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم
اسفناج= دويست گرم
كدو حلواي جهت سرو سوپ=يك عدد
طرز تهيه:
گوشت كدو حلوايي و سيرو پياز و گوجه فرنگي و هويج را ريز خرد مي كنيم؛ پياز و سير را در كمي روغن تفت مي دهيم سپس كدو و هويج را به آن اضافه مي كنيم بعد از تفت دادن هويج و كدو؛ گوجه را افزوده و نمك و فلفل و جوز هندي را نيز به مواد اضافه مي كنيم؛ دقت كنيد كه آب گوجه ها نبايد خشك شود سپس آب مرغ را به مواد افزود روي حرارت زياد يك ربع مواد را مي پزيم؛ سپس سوپ را با مخلوط كن و يا غذاساز به پوره مي كنيم.
كدوحلوايي كه براي سرو سوپ انتخاب كرديم را به شكل دلخواه برش زد و داخل آن را كمي گود مي كنيم دقت كنيد كه اين كدو به منزله ظرف سرو سوپ شما هست پس به شكل ظاهري آن دقت فرماييد.
سوپ را داخل كدو حلوايي مي ريزيم و خامه را به ان افزود به آهستگي هم مي زنيم؛ اسفناج ها را نيز به صورت نوارهاي باريك برش زده و كمي تفت مي دهيم و در انتها روي سوپ مي ريزيم؛ مي توانيد براي تزيين سوپ از گوجه فرنگي سرخ شده نيز استفاده كنيد



کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی)

مواد لازم:
آرد گندم الک شده: یک پیمانه
کدو حلوایی پخته و پوست گرفته : یک پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
دارچین؛ مغز هل کوبیده شده و نمک: هر کدام یک قاشق چایخوری
گلاب : یک دوم پیمانه
شکر : یک دوم پیمانه
پیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
کدو حلوایی ها را خوب له کرده و نرم کنید و تمام مواد لازم را با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید. بعد از یک ساعت که در دمای محیط به آن استراحت دادید. آن را با دست به شکل دایره کوچک پهن کنید و در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود، سپس کاکا های درست شده را در آن بگذارید و مانند کتلت هر دو روی آن را برشته کنید.
اگر کدوی حلوایی در دسترس نباشه و یا علاقه ای به کدوی حلوایی نداشته باشید می توانید جایگزین کدو از آرد استفاده کنید.



خورش بروکلی

مواد لازم:
کلم بروکلی=250 گرم
گوشت چرخ کرده=1 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
سیر=2 حبه
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
دارچین=1 قاشق چایخوری
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
روغن مایع=80 گرم
طرز تهیه:
ابتد کلم بروکلی را تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز،سیر و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم به مدت 25 دقیقه بپزد.
نکته: در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشی استفاده کنیم،حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد،کلم بروکلی را به خورش اضافه کرد.



سوپ جو

مواد لازم:
بلغور جو=1 بسته
هويج رنده شده =نيم كيلو
شير =1 الي 2 ليتر
اب مرغ يا اب گوشت= به ميزان كافي
خامه پاکتی=1 بسته
نمك و فلفل قرمز= به ميزان كافي
طرز تهیه:
ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت ميخسانيم
سپس با اب و هويج رنده شده ان را ميجوشانيم
دوباره آب مرغ را به ان اضافه مينماييم
ميگذاريم تا جابيفتد دوباره شير داغ شده به ان اضافه مينماييم توجه داشته باشيد اگر شير سرد باشد در غذا بريده بريده ميشود
وقتي غذا جا افتاد قبل از صرف كردن خامه به ان مي افزاييم
براي تزيين كمي جعفري روي ان ميريزيم .



میگو در فر

مواد لازم :
میگو= به میزان دلخواه
گوجه فرنگی= 2 عدد
فلفل دلمه ای= 1 عدد
پیاز= 2 عدد
روغن مایع= 1 استکان
آبلیمو =1تا2 قاشق غذاخوری
زعفران و نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده نمک ، آبلیمو ، زغفران و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط نموده میگو ها را در مخلوط بدست آمده قرار مدهیم و مدت چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
پس از گذشت مدت معین میگوها را به سیخهای چوبی می کشیم و میان هر 2 میگو یکی درمیان قطعات نگینی شده گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار می دهیم.
مخلوطی را که میگو در آن قرار داشت در ظرف پیرکس مناسبی ریخته میگوهای سیخ شده را بروی آنها قرار می دهیم و در فر قرار می دهیم. پس از مدت زمان یک تا یک و نیم ساعت میگو شما آماده است . میتوانید آنها با نان یا برنج صرف نمایید.



+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


دسر كارامل

موادلازم:(براي 3)
كارامل= 1 بسته
خامه زده شده= 3قاشق غذا خوري
شير= 2 ليوان
شكر= 4قاشق غذا خوري
زغفران= كمي
طرز تهيه:
ابتدا شير وكارامل را باهم مخلوط ميكنيم و مي گذاريم به جوش آيدبهد كارامل را اضافه كرده و مي گذاريم يك قل بزندكارامل در ظرف دلخواهدرون يخچال مي گذاريم تا سفت و خنك شود بعد از اينكه خنك شدكارامل و خامه زده شده وزعفران را در ميكسرمي ريزيم تا خوب مخلوط شود بعد از اينكه مخلوط شد دوباره انرا در ظرف مي ريزيم واين بار درون فريزر قار مي دهيم بعد يك ساعت دسر را از فريزر خارج و به مدت نيم ساعت در يخچال مي گذاريم

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

سالاد ميوه هاي زمستاني

مواد لازم:
مغز پرتقال=1 فنجان
انگور هسته گرفته=1 فنجان
مغز نارنگی=1 فنجان
سیب پوست گرفته ورقه شده=1 فنجان
موز حلقه شده=1 فنجان
کیوی پوست گرفته شده=2 عدد
خامه=1 فنجان
آبلیمو=1 قاشق سوپخوری
طرز تهيه:
آبليمو را در ظرف سالاد مي ريزيم. سيب ورقه شده را با آن مخلوط مي كنيم و سپس به جز كيوي بقيه ميوه ها را اضافه كرده و ميوه ها را با آرامي مخلوط مي كنيم و بعد خامه را در قيف با ماسوره كنگره دار روي سالاد به صورت شكوفه قرار مي دهيم و سپس كيوي ها را چهار قاچ كرده، روي سالاد را با آن تزئين مي كنيم

• •


نان گردویی

مواد لازم:
آرد=350گرم
پودرخمیرمایه=1قاشق سوپ خوری
شیر= 2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
کره نرم 50گرم
شکر=3/1 پیمانه
نمک=نوک قاشق چای خوری
مواد داخل نان:
کره=50 گرم
بیسکویت پودر شده=100گرم
مغز گردو=200گرم
شکر=80گرم
زرده تخم مرغ=1عدد
آب پرتقال=2قاشق
دارچین و رنده پوست پرتقال و کشمش
طرز تهیه:
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغها را در ظرف ریخته و هم میزنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم. آرد را کم کم اظافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم1ساعت در جای گرم استراحت کند.
بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم وخمیر باقی مانده را به صورت گیس باف روی مواد قرار می دهیم.
روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی شود.

• •


خورش به

مواد لازم: برای 5 نفر
به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز= دو عدد
رب/نمک،فلفل،زردچوبه
طرزتهیه:
بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم،کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.نوش جان



• •


بریانی مرغ

مواد لازم:
برنج=3-2 پیمانه
مرغ=1 عدد
کشمش=2/1 پیمانه
لپه آب پز=1 پیمانه
پیاز=2 عدد
سیب زمینی=3 عدد متوسط
هل سبز=6-5 عدد
دارچین=2 قلم
تخم گشنیز=1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه(نیم کوب)=1 قاشق چایخوری
زعفران=1 قاشق چایخوری
روغن=بمقدار لازم
نمک=بمقدار لازم
طرزتهیه:
برنج را می جوشانیم ودر آبکش می ریزیم برنج اب کش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم مرغ را تکه تکه کرده و با 1 لیوان اب و1 عدد پیاز و کمی زردچوبه اب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در ان تفت می دهیم تا طلایی شود سپس کنار می گذاریم سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم ودر روغن سرخ می کنیم کشمش را در کمی روغن به مدت 2-3 دقیقه تفت می دهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج را روی روغن می پاشیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم و پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل ،دارچین،تخم گشنیز لپه ،فلفل سیاه را لا به لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی ان را زعفران حل شده می دهیم دیگ را روی اتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد انگاه اتش را کم می کنیم روی دیگ را دم کنی می گذاریم و دردیگ را می بندیم
نکته: برای پیمانه برنج می توانید از قوطی کنسرو آناناس استفاده کنید.

 


+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 


 

مواد لازم:

 گوشت 2بار چرخ شده  نيم کيلو
 لپه پخته نيم کوب شده  يک فنجان
 رب گوجه فرنگي  2 قاشق سوپخوري
 برنج نيم پز شده  يک دوم فنجان
 تخم مرغ کامل  2 عدد
 پياز رنده شده   يک دوم فنجان
 تره و مرزه خرد شده  يک دوم فنجان
 روغن  2 قاشق غذاخوري
 زردچوبه،نمک وفلفل  به قدر کافي

مواد داخل کوفته:

 پياز سرخ شده  2قاشق سوپخوري
 مغزگردو خرد شده  يک دوم فنجان
 زرشک   2قاشق سوپخوري
 تخم مرغ آبپز  2-1 عدد
 خلال بادام  2قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

در ظرف بزرگي گوشت چرخ کرده ، پياز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود 6-5 دقيقه مي کوبيم تا مايع کوفته چسبندگي پيدا کند و سپس وسط مايع گوشتي را کمي باز کرده و مواد داخل کوفته را (که ميزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالي که دستمان را با آب آغشته مي کنيم، تکه هاي گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبي روغن و رب را کمي تفت مي دهيم و 3 ليوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملايم کرده و کوفته را به آرامي درون قابلمه قرار مي دهيم و در ديک را نمي گذاريم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمي دارد.

زماني که يک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامي آن را بر مي گردانيم و مي گذاريم طرف ديگر آن خودش را بگيرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بيشتري نياز داشت، کمي آب گرم به آن اضافه کنيم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمي غليظ شود.

خريد کتاب از فروشگاه اينترنتي تبيان:

هنر آشپزي شيرين - ناشر: نشر محمد

آشپزي - ناشر: ماهي طلايي

هنر آشپزي و شيريني پزي دل آرا - ناشر: لوح دانش

آشپزي مدرن ساناز و سانيا با پنير گودا - ناشر: ساناز و سانيا

منبع: آشپزي ضيافت

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

کوفته برنجي


 

مواد لازم ( براي 4 نفر ) :

 برنج  100 گرم
 گوشت چرخ کرده گاو يا گوسفند  5/0 کيلو
 آرد نخودچي  100 گرم
 سبزي کوفته ( شامل پيازچه، جعفري، شويد، رازيانه، نعنا و ترخون )   5/0 کيلو
 لپه  100 گرم
 تخم مرغ  3 عدد
 روغن مايع  نصف فنجان
 رب گوجه فرنگي  2 تا 3 قاشق غذاخوري
 گردو  100 گرم
 زرشک  100 گرم
 فلفل و نمک  به مقدار کافي

طرز تهيه :

برنج را با مقداري آب و نمک روي شعله حرارت دهيد تا نرم شود. سپس آب آن را خالي کنيد. همين کار را در مورد لپه نيز تکرار کنيد.

سپس برنج ، لپه ، آرد نخودچي ، گوشت ، تخم مرغ ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنيد. سبزي ها را خرد کنيد و با بقيه مواد مخلوط کنيد. سپس از مواد مخلوط شده گلوله هاي کوچکي درست کنيد و وسط گلوله ها مقداري زرشک ، گردو و پياز داغ قرار دهيد. پياز را خرد کنيد و با کمي روغن آن را تفت دهيد. مقداري از پياز داغ را کنار بگذاريد. بقيه پياز داغ را با 5 تا 6 ليوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه يا رب گوجه فرنگي روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.

کوفته ها را در آب داغ قرار دهيد و چند دقيقه حرارت دهيد ، بعد شعله را کم کنيد و بگذاريد کوفته ها کاملاً بپزند. غذا آماده سرو است.

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 
 
مواد لازم:

کدو حلوایی=4 عدد بزرگ

پیاز=2 عدد متوسط

سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری

هویچ=2 عدد متوسط

آبلیمو=1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل، زردچوبه =بمقدار لازم



طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کرده و با روغن زیتون کمی سرخ کنید.

کدوها را پوست کنده و قطعه قطعه کرده و بشویید .سپس کدوها را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود.

زردچوبه و نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

هویچ را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید سپس 2 لیوان آب و یک قاشق آبلیمو را به آن اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

خورش در آخر نباید بیشتر از نصف لیوان آب داشته باشد.در صورتیکه آب خورش تمام شود و کدو یا هویج نپخته باشد کمی آب به آن اضافه کنید تا بپزد.

می توانید به این خورش کمی سماق نرم شده هم اضافه کنید.

در صورتیکه نخواهید از روغن استفاده کنید می توانید پیازها را با آب بپزید.

همچنین می توانید به خورش شوید خرد شده نیز اضافه کنید.

این خورش را با برنج نیز می توان سرو کرد. 

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

شامي با سبزي

مواد لازم:


گوشت مغزران بي استخوان گوسفندي نيم کيلو
سبزي شامل: جعفري، تره، گشنيز، نعناع و ترخان 750گرم
تخم مرغ 4-3 عدد
پياز متوسط 2عدد
ما ست 1قاشق سوپخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي


طرزتهيه:

گوشت را با پياز و 2 ليوان آب مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود. سبزي خرد شده را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي کنيم تا سبزي همراه با گوشت پخته و آب آنها کشيده شود. مخلوط گوشت و سبزي را پس از کمي خنک شدن چرخ مي کنيم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شيرين ، نمک و فلفل را به مايه گوشت اضافه کرده و مايه شامي را خوب ورز مي دهيم تا مايه خاصيت چسبندگي پيدا کند. بعد خمير را به شکل گلوله هاي کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقريباً زياد سرخ مي کنيم و در ديس مي چينيم و دور ديس را با گوجه فرنگي و سبزيجات تزيين مي کنيم.

 

ساندویچ مرغ با مایونز

مواد لازم:
سینه مرغ پخته=یک عدد
پیاز خرد شده=4/1 لیوان
آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
سس مایونز=2 قاشق غذاخوری
نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.نوش جان

 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  | 

 


مواد لازم :

آرد برنج  نيم كيلو
شكر  200 گرم
تخم مرغ  1عدد
كره يا روغن كرمانشاهي  200 گرم
گلاب  نصف فنجان قهوه خوري
زعفران آب شده  يك قاشق مرباخوري
خرفه يا سياه دانه  به مقدار لازم


طرز تهيه :

1- ابتدا آرد برنج را الک مي كنيم.

2- آرد را با روغن مخلوط كرده و كمي آن را ورز مي دهيم تا روغن در آرد حل شود.

3- شكر را در نصف ليوان آب حل كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بصورت شربت درآيد.

4- بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه مي كنيم.

5- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه مي كنيم و خمير را ورز مي دهيم.

6- خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار مي دهيم و روي آن با پارچه ي تميزي مي پوشانيم. خمير را نبايد در يخچال بگذاريم، ولي در گرما هم نباشد.

7- بعد از 5 ساعت آن را مجددا كمي ورز مي دهيم و از خمير، تکه هايي به صورت گردو درست مي كنيم و در كف دستمان كمي پهن مي كنيم.

8- چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني ها مي ريزيم و در سيني فر مي چينيم.

9- سيني حاوي شيريني ها را در طبقه ي وسط فري كه از قبل روشن كرده ايم و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار مي دهيم.

اين شيريني را مي توانيد خارج از يخچال و در محل خنکي نگهداري کنيد.


*خواص خوراکي ها:

 تخم مرغ 

 گلاب 

 زعفران 

+ نوشته شده در  ساعت   توسط یک مادر  |